Kako je planirano od četvrtog juna ove godine sa radom počinje televizija K1 koja na ovaj dan počinje da emituje svoj program, a njen vlasnik je jedna od najvećih estradnih zvijezda u regionu, popularni pjevač Željko Joksimović.

On je zatražio dozvolu od regulatornog tijela koje je nadležno za medije da može da emituje tri kanala koja bi trebala imati vrhunski sadržaj, a to su K1 studio, TV Dr na kojem bi se emitovale emisije iz medicinske oblasti i TV Kazbuka koji bi bio posvećen najmlađim gledaocima. Regulatorna komisija je ove programe i odobrila i izdala dozvolu za njih i televizija K1 će se nalaziti u ponudi kablovske televizije Telekom na broju 1.

Ove lijepe vijesti za njihovu porodicu je sa svojim pratiocima na Instagramu podijelila i Jovana Joksimović, Željkova supruga. Ona je ovim putem uputila čestitke svom mužu i poželjela mu puno sreće u ovom novom poslovnom poduhvatu i istakla je kako je jako ponosna na njega. Ona je poznata srpska voditeljka koja svako jutro vodi emisiju koja ide uživo na televiziji Prva i napomenula je da ona ostaje na svom radnom mjestu i da se neće pridružiti svom suprugu u poslu sa televizijama koje pokreće.

Razlog za to je što se ona bavi informativnim sadržajem i dnevnopolitičkim sadržajem, a da su televizije koje pokreće njen suprug bazirane na drugačijem konceptu. Jovana je dodala i da ako Željko otvori neku televiziju koja će biti informativnog karaktera i ponudi joj posao na njoj, ona će o tome i razmisliti u zavisnosti od toga koliko će ponuda biti primamljiva.

Preporučeno