Stara je poslovica da ljubav ne bira a mnogi kao argument kada se desi neka veza koja i nije baš uobičajena, iznose i onu da ljubav ne zna za godine. Ipak, negdje bi valjda trebala da postoji neka granica, jer su veze u kojima je razlika u godinama između partnera veća od 50, ipak, priznaćete malo čudne.

Na internetu i društvenim mrežama se može pronaći puno stvari i slučajeva i situacija, u koje čovjek prosto ne može da povjeruje. O jednom takvom paru sa ovih prostora znaju svi, a to su Milojko i Milijana koji se nalaze u rijalitiju Parovi i razlika između njih je 53 godine, ali oni nisu rekorderi kada je ovo u pitanju.

Ovaj par o kojem svi bruje na društvenim mrežama dolazi iz Sjedinjenih Američkih država, ona ima 18 godina i zove se Miley Adms, a njen izabranik je Charles Exsley koji ima 96 godina. Ovaj par krasi više neobičnosti nego što bi mogli i da zamislite, pa tako pored razlike u godinama koja iznosi 78 godina, ona je ostala i u drugom stanju sa njim, a još interesantnije je to da je ovaj starac prvi put u svom životu vodio ljubav sa Miley, odnosno sve do tada je bio djevac.

On kaže da nikada prije u svom dugom životu nije imao nijednu vezu i da je ona za njega dar sa neba, a i ona ne štedi pohvale kada je njen izabranik u pitanju. Za nju je Charles romantičan i predivan i drži je kao malo vode na dlanu, a što je vrlo važno i u krevetu je odličan.

Preporučeno