Postoji izreka koja kaže da su u laži kratke noge i mnogi smo se u to dosta puta do sada uvjerili. Na svojoj koži je tu izreku osjetila i Bet Bledsko koja ima 37 godina i živi u Australiji a ona je svoje iskustvo podijelila na Redditu. Ona je svog muža prevarila tokom jednog vikenda i glupo se nadala da će to zauvijek ostati tajna.

Bet priznaje da se zaljubilau kolegu sa posla i zamolila je jednu prijateljicu da je pokriva a mužu je rekla da će vikend provesti sa njom i ako ne može da je dobije na telefon, da pozove prijateljicu. Ona je u međuvremenu sa kolegom otišla u susjedni grad i bilo joj je toliko lijepo da je napravila i nekoliko fotografija.

Mjesec dana kasnije, njen mali sin je poželio da igra igrice na njenom telefonu a kada mu je ona to dozvolila sjeo je pored njenog muža koji je gledao šta dijete radi. Mali je nakon nekog vremena poželio da pogleda i slike koje su napravili dan ranije i kako je listao albume u mobitelu, njen muž je vidio i slike koje su nastale spornog vikenda a na kojima je ona bila prisno zagrljena sa kolegom i odmah mu je sve bilo sumnjivo.

Uzeo je telefon iz sinovih ruku i došao do nje i pitao je ko je taj čovjek. Bet priznaje da nikada nije bila dobar lažac i počela je da zamuckuje i da se opravdanva a onda je rekla mužu da pozove njenu prijateljicu sa kojom je navodno provela taj vikend. On je to i učinio i nakon iscrpnog telefonskog razgovora je rekao Bet da ne želi više nikada da je vidi.

Preporučeno