U posljednjih nekoliko mjeseci se mnogo pričalo i pisalo o vezi pjevačice Rade Manojlović i njenog dugogodišnjeg emotivnog partnera Harisa Berkovića, te se pisalo kako njih dvoje planiraju i vjenčanje da bi na kraju se sve srušilo. Saznalo se da su njih dvoje raskinuli, a kao jedan od glavnih razloga prekida se spominjao pjevač Milan Stanković, sa kojim je Rada bila u vezi još dok su se zajedno takmičili u Zvezdama Granda. Milan se , kako je poznato, posvetio svojoj vjeri, te je navodno ubijedio i Radu da i ona treba da napravi neke promjene u svome životu, a to je Harsu smetalo, da njih dvoje provode toliko vremena zajedno. Nakon raskida, pojavila se i informacija kako su Rada i Milan obnovili svoju vezu, te da su opet zajedno

Rada je inače uvijek bila poznata po tome da nije radila estetske zahvate na sebi, ali čini se da je sada po tom pitanju promijenila svoje mišljenje, jer su je paparazzi uhvatili kako napušta jednu kliniku u kojoj se rade estetske operacije, te su saznali da je Rada dogovorila operaciju povećanja grudi, te je odlučila da stavi trojke, silikone.

Njena bliska prijateljica je otkrila za medije kako Rada nije nikada imala kompleks zbog manjih grudi, ali da je nakon raskida veze odlučila da napravi neku promjenu na sebi, i odlučila je da to bude povećanje grudi. Neke žene promijene frizuru, našminkaju se drugačije, a Rada se odlučila za ovaj korak. Ipak, nije željela da pretjeruje u tome pa se odlučila za trojke silikone i smatra da će joj to biti sasvim dovoljno, te ima namjeru da ih ugradi krajem ljeta kada završi sa ljetnim nastupima.

 

 

Preporučujemo