Severina Vučković je jedna od najpoznatijih pop pjevačica u regiji o kojoj se posljednjih godina više govori zbog njenog privatnog života i problema koje ima nego o njejoj karijeri. Severina je bila udata za srpskog biznismena Milana Popovića kojeg zovu i kraljem bakra i sa njim ima sina Aleksandra oko čijeg su se starateljstva bivši supružnici dugo borili na sudu a pjevačica jedno vrijeme nikako nije viđala svoje dijete.

Ona se drugi put udala za Igora Kojića sina poznatog folkera Dragana Kojića Kebe koji je od nje mlađi 14 godina ali se i ovaj brak završio razvodom prije malo manje od godinu dana. O pjevačici su mediji pisali i zbog porodične drame sa rođenom sestrom koja ju je optužila da joj je nanijela povrede prilikom sukoba u stanu njihove majke što je Severina negirala i na sudu.

Inače Seve živi u lčuksuznom dijelu Splita u naselju koje se nalazi na samoj obali mora pod nazivom Žnjan. U ovom naselju se stanovi od 100 kvadrata prodaju po cijeni od 650 hiljada eura pa je jasno da je u pitanju dio grada koji sebi mogu priuštiti samo imućni.

Na fotkama koje Severina ponekad objavljuje na svom Instagramu može se vidjeti da je njena omiljena boja bijela koja dominira i u njenom domu a svi detalji su pažljivo odabrani. Kroz velike prozore u dnevnoj sobi ona ima pogled na more a u centru prostorije se nalazi veliki trpezarijski sto. Severinin stan je dupleks i na gornjem spratu se nalaze spavaće sobe a ona koja pripada njenom sinu je uređena i sa najviše ljubavi i pažnje.

Preporučujemo