Jedna od najuspešnijih pevačica na našim prostorima, Violeta Viki Miljković, već nekoliko godina učestvuje na Muzičkom takmičenju Zvezde Granda kao član stručnog žirija. Viki je takođe jedna od retkih pevačica koja je nikada nije pratila dugo posle bilo čega u njenoj muzičkoj karijeri, a dugi niz godina je sa porodicom živela u Beogradu, svojoj vili na vodi u Beogradu.

Svima je poznat eksterijer njenog doma, a unutrašnjost njenog doma je jednostavno spektakl. Uz to, sama Viki je snimila snimak kako njen suprug Dragan Tašković Taške i sin Andrej Tašković i pevačica zajedno provode slobodno vreme. U tom trenutku gostovao im je i prošlosezonski šampion Velike Purpurne garde Nermin Hankić, uz pomoć Vike Miliković koja je zauzela prvo mjesto.

 

Njihov dom je dovoljno velik da svako ima svoj prostor, a s obzirom da se njihov sin godinama bavi sportom, može trenirati i kod kuće.Na video snimku se može vidjeti njen sin Andrej koji igra tenis i koji je odlučio da se posveti tenisu maksimalno, Taške se ipak zabavlja s muzikom.

Preporučujemo