Svima je poznato da je moderna medicina napravila veliki napredak u posljednje vrijeme u svim svojim aspektima, te nam vijesti o raznim operacijama i novim načinima liječenja koje nam dolaze sa svih strana svijeta to i dokazuju. Ipak, za mnoge ljude na svijetu neki liječnički tretmani još uvijek nisu dostupni, jer se sve na svijetu plaća, pa tako i ove stvari, te su mnogi prinuđeni da se liječe na lošije i manje uspješne načine. I stručnjaci za psihologiju su u svome načinu bavljenja ljudima i njihovom psihom su isto tako napredovali, i poznato je da je na zapadu sasvim normalno za ljude da se obraćaju psiholozima ili psihijatrima kada imaju određene probleme, dok je kod nas to još uvijek tabu tema, jer se to odmah povezuje sa time da je neko lud, čim mu trebaju takvi stručnjaci.

U svakom slučaju, to bi trebalo da bude sasvim normalna stvar za svakoga od nas da nekada tražimo usluge psihologa ukoliko se pojavi potreba, te u ovome tekstu za vas imamo i neke njihove trikove, kako oni na osnovu ponašanja pojedinca mogu da saznaju mnoge stvari o toj osobi. Tako je tu i test sa stisnutom pesnicom. Imaju tri opcije kod stiskanja pesnice, te tri vrste ljudi samim time. Ukoliko šaku napravite kao na slici broj jedan, to za vas govori da ste veoma stidljiva i povučena osoba, da vam depresivna stanja nisu strana, te je veoma moguće da ste anksiozni.

Ukoliko pesnicu stišćete kao na slici broj dva, vi ste osoba koju uvijek neko treba malo da pogura u njenim namjerama, jer jednostavno nemate neko samopouzdanje. I na kraju, ako šaku stisnete kao na slici broj tri, vi ste osoba koja puca od samopouzdanja, te ste rođeni lider, te ste uglavnom predstavnik grupe ili tima, i vi niste osoba kojoj je potreban psiholog

 

 

Preporučujemo