Poznati srpski glumac oženio se 1996. godine sa suprugom Majom. Nakon duge veze shvatili su da više ne treba čekati i iste godine rodili ćerku Miju, a četiri godine kasnije sina, srpski glumac i reditelj razgovarao sa scenarista Aleksej mnogo puta o tome koliko je srećan u braku, ljubav između njega i Maje je kao ljubav u filmu, njihova uloga u životu je kada postanu roditelji.

 

Nedavni incident učinio ga je zaista ponosnim roditeljem, i dok se očekivalo da će njena ćerka slijediti njegovu glumačku režiju, prepustila je mlađem bratu Alekseju da traži drugačiji imidž u javnosti. Do sada se retko pojavljivala u javnosti, ali je postala predmet medijskih pisanja nakon što se zaljubila u popularnog glumca Milana Marića, njena lepota je privukla pažnju javnosti i privukla pažnju mnogih portala.

 

 

Poznata kompanija “16 dana aktivizma” odlučila je organizovati dodjelu nagrada pod okriljem akcije “Reci NE nasilju nad ženama” i tom prilikom jednu od nagrada zaslužila je i Mia Bjelogrlić. Ćerki našeg glumca uručena je svečana nagrada “Nagrada za žensku hrabrost” što je bio povod dolaska cijele porodice Bjelogrlić na pomenutu manifestaciju.“Srećna sam i zahvalna što je kompanija prepoznala seriju ,”Ona se budi”, i osetila potrebu da nagradi mene kao autorku mog televizijskog prvenca. Nadam se da će neke buduće generacije gledati ovu seriju, ali sa čuđenjem i šokom da su stvari nekada funkcionisale baš onako kako je u seriji prikazano” – kazala je Mia.

Preporučujemo