Zaruke su, isto kao i vjenčanja, veoma važan trenutak u životu svakog zaljubljenog para, pa tako svaki muškarac koji želi da zaruči svoju izabranicu pokušava da to napravi na što ljepši i romantičniji način tako da se to pamti za cijeli život. Mnogi se odlučuju da to naprave na nekim destinacijama koje nisu u njihovoj državi, a to nosi sa sobom i određene poteškoće. Na Instagram profilu Uprava Carina Republike Srbije, koji prati skoro 40 hiljada ljudi, svakodnevno možemo vidjeti “ulove” sa srpskih granica. Ipak, da se carinicima ne dešavaju samo neke teške i strašne stvari, pune stresa i zaplijene svakakvih stvari, dokaz je i ova priča koju su podijelili na društvenim mrežama

Na ovom profilu zaista često možemo da vidimo neke nadrealne prizore, ali i duhovite komentare administratora ove stranice. tako su mnogi ostali oduševljeni na situaciju koja se nedavno desila na jednom graničnom prijelazu, te su sa njom oraspoložili sve. Priču s Instagram profila Uprava Carina Republike Srbije prenosimo u cijelosti.

„Među mnogobrojnim pričama sa granice, najrjeđe su, mora se priznati, one romantične… Ali, baš takva desila se kada nas je jedan mladić zamolio za savjet kako da na ljetovanje ponese skupocjeni prsten kojim želi da zaprosi djevojku. Znate svi da dragocjenosti moraju da se prijave, ako ne želite da se nađete u neprijatnoj situaciji da vam zbog neprijave budu zaplijenjene i zato je dobro postupio što se raspitao na vrijeme. Da djevojka ne bi primijetila da se nešto čudno dešava, zamolili smo kolege na prelazu Preševo da pripreme sve što je neophodno kako bi procedura trajala što kraće. Sve je išlo po planu, djevojka nije ništa naslutila i samo dan kasnije – mladić nam je javio da je rekla DA! Bilo nam je drago da smo mogli da pomognemo, a vjerenicima želimo mnogo sreće i ljubavi”, stoji u Instagram objavi fotografije prstenovane djevojke.

Preporučujemo