Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić ponosni su roditelji četvoro dece koji se trude da svaki slobodan trenutak provedu sa svojom decom, ali mladim roditeljima ponekad treba svoje vreme, pa su u spasavanje uključeni svi članovi porodice, a najčešće dolaze Mirkina i Vujadinova pomoć tj. roditelji.

Legenda srpskog fudbala godinama je najveći navijač svojih sinova i uživa u druženju sa Adrijanom, Andreom, Mihajlom i Anikom mlađim, kao i Uroševom preslatkom ćerkom Lenom, a neke trenutke dijeljenja možemo vidjeti na njegovim vrlo aktivnim društvenim mrežama. mreže. Nakon povlačenja iz sporta, svoju energiju je uglavnom posvetio djeci i porodici, ali nije potpuno odustao od sporta, o čemu svjedoči i nedavna fotografija Duleta Savića u druženju sa unucima.

 

 

Sudeći po slikama na kojima Dulet Savage pozira sa unucima na fudbalskom terenu, čini se da će porodica Savage dobiti nasljednika dostojnog svog slavnog djeda, kao što je uostalom i njihov otac Vujardin. Podsećamo, Direr je na Marakanu stigao 1972. godine, gde je plenio sve prisutne svojim nastupima, a odmah potom ušao u omladinski tim Crvene zvezde gde je nastavio neverovatnu fudbalsku karijeru. U 258 nastupa postigao je 149 golova, postavši treći strijelac u jednoj sezoni u istoriji kluba.

Oglasi - Advertisement