Stju Vendert je poginuo u svojoj 54-oj godini u saobraćajnoj nesreći  a njegova supruga Heder je tada prošla kroz pakao jer su imali divan brak koji je bio ispunjen ljubavlju i bezgraničnim povjerenjem ili je bar tako ona mislila.

Ona nikako nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je njen muž preminuo i svaki dan je odlazila na  njegov grob nosila mu cvijeće i ostavljala pored spomenika i cigarete koje su mu bile omiljene. Nakon nekog vremena je počela da ide jednom sedmično i primjetila je da još neko dolazi na njegov grob i ostavlja cvijeće.

Raspitivala se kod prijatelja i rodbine da li je neko od njih dolazio na groblje ali je dobila negativan odgovor pa je počelo da je kopka ko je nepoznata osoba koja dolazi na grob njenog supruga. Primjetila je da cvijeće neko ostavlja vikendom pa je ona počela da dolazi subotom ili nedeljom u nadi da će otkriti ko je tajni posjetitelj. Nakon dva mjeseca je uspjela u svom naumu i pored muževog groba je vidjela mladu ženu  kako stoji i gleda u spomenik i prvo joj je prošlo kroz glavu da je imao dosta mlađu ljubavnicu.

Prišla je ženi i predstavila se a onda je upitala ko je ona. Djevojci je bilo jako neprijatno ali joj je onda ispričala da je ona kćerka njenog pokojnog muža koja je rođena prije braka sa njom. On je kao mladić bio u kratkoj vezi sa jednom djevojkom koja je ostala u drugom stanju. Uradio je DNK test i kada je shvatio da je on otac priznao je dijete ali nikada svojoj supruzi nije to rekao. Njih dvije su sada u kontaktu i ponekad zajedno odu na kafu.

Preporučeno