Kao što vidite iz naslova našeg današnjeg članka, fokusirani smo na lijepe stvari koje bi ljudi trebali ponijeti u novu godinu, a ne na crne kronike koje su zastupljene na gotovo svakom koraku. Prelijepa ljubavna priča koja se odvija u najluđoj noći u godini i po kojoj se sve može zaključiti dogodilo se u Srbiji.

 

 

Naime, Zlatibor je i ove godine bio centar svih srbijanskih novogodišnjih događanja, a više od 10.000 gostiju sa svih strana Balkana okupilo se i ovoga puta na planini. Te noći tiho se dogodila jedna lijepa priča, dva su kuma u ponoć zaprosila svoje djevojke. “Bila je to najljepša noć u mom životu, sve je sudbina, a i večeras sam na istom mjestu, u isto vrijeme sa svojim kumom prosio djevojke na Zlatiboru. Malo straha, više je uzbuđenje. Bitno je samo “da” koje čujemo i sreća na početku nove godine – rekao je za RINA Nikolaj Malenković koji je zaprosio svoju djevojku Mariju iz Sjenice.

 

Drugi kum Miloš Perović pokazao je da za ljubav nema prepreka kada je zaprosio Ukrajinku koja će mu 2023. godine postati srpska snaja. “Sve je suđeno i radost je neizmjerna. Najbolja Nova godina ikada. Ušli smo u nju s puno ljubavi i osmijeha i želim svima tako i u 2023.”, rekao je Miloš. Goste su ugostili Danica Crnogorčević i Beogradski sindikat. Pogledajte cijeli video ovdje.

Oglasi - Advertisement