Kada je reč o Oliveri Kovačević, jednoj od najpoznatijih TV voditeljki u Srbiji, ona je omiljeno lice mnogih na malom ekranu i poznata kao Za devojku od čelika Oliveira je rođena u Zrenjaninu 1967. godine i glavni je urednik. zabave na državnoj televiziji. Oliveira je iz rodnog grada došla u Beograd da studira, a iako je želela da postane lekar, upisala je sociologiju na odseku za filozofiju.

Na početku svoje novinarske karijere provela je osam godina radeći u televizijskoj politici prije nego što je prešla na TV Pink, gdje je ugostila svog prvobitnog voditelja Klopku. Godine 2004. bila je na naslovnici Playboya.Kada je privatni život u pitanju, poznato je da se nikada nije udavala. Jednom je izjavila da nema nameru da se udaje i da je u rodbinskoj vezi sa političarem Bolkom Stefanovićem, pa se u medijima pominje venčanje njih dvoje. nedavno, ali ova vijest nije potvrđena.

 

Zajedno su, njih dvoje su zajedno već nekoliko godina, ali iz nekog razloga izbjegavaju javno pojavljivanje kao par. Olivera i Borko dijele istu politiku, a oboje rade u javnom sektoru, pa možda zato ne žele da iznose svoju vezu u javnost. Zajedno su već toliko godina i samo su se jednom fotografisali, a kada se njihova grupna fotografija prije dva dana pojavila na Novogodišnjem koncertu Bečke filharmonije, mnoge je iznenadila.

Oglasi - Advertisement