Emina Jahović je jedna od poznatijih balkanskih estradnih pjevačica koja zadnjih nekoliko godina živi u Turskoj sa svojom djecom koju dijeli sa pjevačem Mustafom Sandalom od kojeg se razvela 2018. godine.

Ona je nekako postala relevantna ličnost u Turskoj i sada je prate mediji, te jedna od novih stvari koje su o njoj isplivale na površinu je to da se u zadnje vrijeme viđa sa bivšim po imenu Sadetin Saran koji je poznati turski biznismen. Navodno su sjedili zajedno u jednom restoranu na periferiji Istanbula dok nije bilo mnogo ljudi i tu mu se izjadala o svojim problemima sa porodicom i Mustafinom nemaru prema njihovoj djeci. Naravno, otišli su iz restorana čim se počelo skupljati više naroda jer su pomislili da će ih mediji možda proganjati i uslikati zajedno.

Jedan je izvor otkrio sljedeće: “Prvo su se Emina i Sadetin čuli sa telefonom i onda su zakazali sastanak, pa su se vidjeli u jednom restoranu koji se nalazi u Istanbulu kojeg su oni često znali posjećivati kada su se zabavljali pa je njemu tada Emina govorila kroz kakve ona probleme prolazi radi Mustafinog nemara prema djeci”.

Mustafa navodno ne plaća utvrđenu i dogovorenu alimentaciju svojoj djeci te ih gotovo nikada ne posjećuje, a Emina mora da im laže kako njihov tata ima previše obaveza i ne može to sve da stigne. Saznalo se da su Emina i Sadetin odlučili da ne izlaze više na javna mjesta ali da su itekako i dalje u kontaktu i ostaje da pratimo razvoj situacije kako bismo znali da li su opet zajedno ili ne.

Preporučeno