Cecina kuća postala je prava turistička atrakcija i svi znaju gdje se nalazi, ali je malo onih koji su vidjeli kako izgleda iznutra Ceca važi za jednu od najpopularnijih pjevačica u regiji, te ona iza sebe ima preko 30 godina karijere i veliki broj hitova. Ona je u braku sa Arkanom dobila dvoje djece, Veljka i Anastasiju. Veljko se bavi boksom, dok je Anastasija krenula majčinim stopama

Cecina vila je smještena u srcu Beograda, na Dedinju, u ulici Ljutice Bogdana, a to je veliko zdanje koje je okruženo zidinama, te je privatnost ove porodice osigurana.Nekada je u sklopu kuće bila i poslastičarnica koju je držao Arkan, ali koja je zatvorena. Prije vjenčanja njenoga sina Veljka, Ceca je bila promijenila ulaz u dvorište, i tu se sada nalazi visoka, crna kapija, sa zlatnim slovom “R” na sredini koje označava prvo slovo prezimena porodice.

Pored Svetlane, njene djece i unuka, u kući sa njom živi i pjevačičina sestra Lidija sa suprugom i djecom. Ono što je zanimljivo je da se na vrhu vile nalazi zatvoreni bazen, kojeg porodica koristi tokom cijele godine.

Tokom svoje karijere, Ceca nikada nije puštala novinarske ekipe u svoju vilu, mada su neke važne fotografije bila napravljene u pojedinim prostorijama, ali nikada se nije otkrio svaki detalj vile

Pjevačica i njena kćerka Anastasija su na svojim nalozima na Instagramu objavljivale fotografije iz njihovog doma, pa je javnost tako mogla da vidi neke detalje iz kuće i kako je sve sređeno.

Cecina vila ima nekoliko spratova, stepenište od mermera, ogradu od bakra. U njenoj kući se nalazi veliki broj umjetničkih slika, ali i druge lijepe sitnice poput svijećnjaka i druge stvari koje je donosila sa putovanja

Anastasija nerijetko ume da pokaže svoje omiljene dijelove kuće na svom nalogu na Instagramu, pa smo tako mogli da vidimo i da su neke sobe uređene potpuno drugačije od ostatka kuće, ali se sve uklapa stilski.

Ceca je jednom pričala kako je imala ponudu da njena vila postane turističko mjesto, ali ona, naravno, na to nije pristala, mada je sigurno da mnogi ne bi žalili novca da barem malo osjete kako žive Ražnatovići.

 

Preporučeno