Svako od nas koji ima neki profil na društvenim mrežama, može u svakome trenutku da vidi najnovije fotografije svojih prijatelja i poznanika, koji saad u vrijeme godišnjih odmora najviše postavljaju svoje fotografije sa raznih morskih i egzotičnih destinacija. Takva su vremena da ono što se nije objavilo na društvenim mrežama kao da se nije ni dogodilo, tako da se većina drže tih pravila na društvenim mrežama, a ujedno se i pohvale svojim uživanjem na odmoru. Za naše ljude sa ovih prostora su i dalje Hrvatsko primorje, crnogorska obala, Neum, najčešće destinacije za odmor, a oni koji sebi to mogu da priušte biraju i Grčku, Tursku, Tunis te druge destinacije. Ipak, Hrvatska je i dalje najpopularnija za odmor na ovim našim prostorima, ali sve više ljudi nema mogućnosti za takvo nešto, jer su cijene u Hrvatskoj svake godine sve veće.

I mada se zna da je Hrvatska u EU, to ipak ne opravdava mnoge njihove cijene, a posebno kada se misli na Dubrovnik kao i na veliki dio Istre, koji su po nekoliko puta skuplji, recimo od Neuma u BiH, ili cijele Crne Gore, osim možda Budve, koja je isto sa cijenama dosta skupa.. Tako se na društvenim mrežama non stop objavljuju slike sa odmora i naravno sa hrvatske obale, a neke od tih fotografija su postale pravi hit na društvenim mrežama.

Tako je na popularnoj stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” izbačeno sijaset veoma smiješnih i zanimljivih fotografija, a poseban tretman su dobili turisti. Tako se tu pokazuju veoma zanimljivi modni stajlinzi na plažama, kao djevojka koja je na plažu došla u čizmama do koljena, ali je ipak najviše pažnje privukao ovaj turista koji je po mjestu hodao u posebnim papučama sa veoma čudnim detaljima na njima, a koji je postao definitivni pobjednik, barem jučerašnjeg dana.

 

 

Preporučujemo