Kako prenose neki mediji u Srbiji, jedan popularni pjevač sa pop scene na našoj estradi, i gazda jednoga kluba su na neki način napravili pravi skandal u jednom restoranu u Beogradu, kada su se pred svim gostima posvađali, a onda pred očima svima i, kako se kaže, izvaćarali. Navodno je ova najnovija gej afera potresla cijelu Srbiju, jer su obojica veoma uspješni u poslovima koje obavljaju. Neki od medija su potvrdili kako su njih dvojica već neko vrijeme u emotivnoj vezi, a tokom spomenute večere su pričali o nekim problemima koje imaju u vezi, te je na kraju priča i eskalirala, da bi se po pričanju izvora, posvađali oko krompira.

Kada su tek bilio stigli u restoran, lijepo su bili sjeli i naručili jelo, te su počeli da pričaju, a tokom razgovora su sve više povisivali svoje glasove. Za jelo su naručili nekoliko specijaliteta, pa i salatu i krompiriće oko kojih su se počeli svađati. Niko im nije prilazio, sve dok obojica nisu skočili sa svojih mjesta i počeli da se hvataju za vratove, te su umalo počeli da se biju. cijela scena je za sve prisutne bila veoma neprijatna, a onda su se u sve umiješali i zaposleni u restoranu. Mnogi su bili iznenađeni kada su prepoznali našeg poznatog pjevača, te mnogi nisu mogli da vjeruju da je on u stvari u vezi sa tim muškarcem sa kojim se svađa

“Počeli su da se guraju i prijete jedan drugom. Tad su svi shvatili da su njih dvojica u ljubavnoj vezi. Jedan drugome su prebacivali za razne stvari i kao da nisu čuli konobare koji su im govorili da se stišaju i da ne prave skandal. Pošto su odbili da se smire, došao je i vlasnik restorana. Ljubazno ih je zamolio da sjednu i završe večeru, a pošto nisu htjeli da ga poslušaju, rekao je da će pozvati policiju. Tek tad su se smirili jer su shvatili da bi izbio skandal ako se za sve pročuje, pa su seli i gotovo da nisu ni razgovarali…”, otkrio je jedan od gostiju restorana, koji se našao tu kada je izbila svađa.

Preporučeno