Na domaćoj estradi postoji jako veliki broj pjevača i pjevačica koji svoju karijeru grade sa manje ili više uspjeha a postoji nekolicina njih koji su već postali prave legende i koji iza sebe imaju decenije uspješne karijere, ogroman broj hitova i nastupa i još uvijek se bave svojim poslom.

Jedna od njih je i Neda Ukraden koja iako je ušla u sedmu deceniju nema namjeru da ode u penziju pa je i sada u vrijeme pandemije objavila kao sprema novu pjesmu. Inače Neda je jedn od prvih koja je izašla u javnost i skrenula pažnju na nezavidan položaj umjetnika koji od kada je počela pandemija korona virusa a to je sad već više od godinu dana, ne mogu da nastupaju i imaju koncerte i samim time ne mogu da ostvaruju nikakve prihode a svako od njih ima visoke troškove života.

Tada su građani napali Nedu i pitali je u komentarima kako je nije sramota da kuka a tolike godine je na estradi i da ako ona nema ušteđevinu za crne dane onda nema niko. Neda je odgovorila da nije mislila prvenstveno na sebe nego na svoje kolege, muzičare koji su u pratećim bendovima a koji sada nemaju priliku da rade.

Inače Neda je uvijek bila prava ljepotica a i danas bi joj i mnoge djevojke mogle pozavidjeti na vitkoj liniji i izgledu. Ona je aktivna i na društvenim mrežama a jučer je sve svoje pratioce nasmijala jednom objavom koja se odnosi na vijest da se poznati milijarder Bil Gejts razvodi. Neda je u komentaru ispod vijesti o Bilovom razvodu napisala: Bile, dođi da ostarimo zajedno, i dodala je veliki broj traznih emotikona.

Preporučeno