Jedna od najpoznatijih pjevačica na srpskoj estradi je svakako Jelena Karleuša, mada se mora priznati da je ona više popularna zbog raznih afera i skandala koji je prate tokom cijele njene karijere, nego zbog svojih pjesama i hitova, a istina je da već jako dugo nije snimila niti jednu novu pjesmu, a o hitovima i da ne govorimo. Poznato je i da je ona posljednjih 14 godina u braku sa Duškom Tošićem, te da je njihov brak u posljednjih par godina u velikoj krizi zbog afera kako sa Jelenine, tako i sa Duškove strane, tes e već neko vrijeme priča kako su njih dvoje pred razvodom, a sada se čini i da je došao taj dan.

Pjevačica Jelena Karleuša priznala je da se razvodi od muža fudbalskog menadžera Duška Tošića poslije 14 godina braka. Ona je saopštenje napisal i objavila na društvenim mrežama, na Instagramu, te je navela kako Duško sebe ne vidi više kao dijelom porodice, te da će se njih dvoje sporazumno razvesti, a u svome saopštenju je napisal sljedeće:

“Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”, napisala je Karleuša.

a

Preporučujemo