Vanja Grbić je prava emotivna osoba. Poznati sportista gostovao je u emisiji Kurir TV “Sceniranje”, gde je plakao veći deo programa. Domaćica Vanja Camović priredila mu je iznenađenja i postavljala pitanja koja su ga najviše dirnula, kako da ne priča. Bivši odbojkaš bio je posebno blag prema svojoj porodici.

 

Šta je žena koja zaslužuje olimpijsku zlatnu medalju? Kako biste nazvali nekoga ko u 21. godini zagrli jedan novi život, spreman je da svoje želje o ideje skloni sa strane zato što želi da svojoj porodici da pruži sve? Tačka. To je za mene kao čoveka vrh. Drugo su samo priče. Supruga me je prevarila u cvetu mladosti. Ja sam imao samo 31 godinu, a ona iskusna sa 21. Kad sam progovorio s njom dva minuta, znao sam da ću da se oženim njom – iskren je bio Grbić.

On je jedan od retkih muškaraca koji je prisustvovao svakom porođaju svoje žene: Ima ljudi koji tome ne mogu da prisustvuju i razumem to. Ja sam prisustvovao svim porođajima moje žene. Bogu hvala, svi su prošli na isti način. Ja to doživljavam da sam sa svojom suprugom u trenutku kada se dešava nešto najlepše što treba da se desi i taj trenutak nas zbliži još više. I njoj je značilo. Porodica je sav moj svet. Ovo je moje bogatstvo. Žene odlučuju koliko će dece imati. Sve što sam postigao je nula u odnosu na porodicu. To je tako. Šta ostane iza čoveka – njegova dela i deca.

 

Preporučujemo