Najslavniji glumac sa domace scene Milan Lane Gutovic preminuo je u svojoj 75. godini, prije godinu dana posle teske bolesti.

Milan je dvije sedmice prije smrti primljen u bolnicu, gdje je smjesten na intezivnu njegu, ubrzo je prikljucen bio na kiseonik. Odradjeni su testovi na korona virus, ali je Lane bio negativan, medjutim imao je promjene na plucima za koje su doktori predvidili da su posljedica ranije prebolovanog korona virusa.

Serije i filmovi poput „Tesne kože”, „Metle bez drške”, „Otvorenih vrata”, „Bele lađe” samo su neki od njegovih ostvarenja i projekata u kojima je dao svoj lični pečat, a mnogi nikada nisu saznali detalje vezano za “Tesnu kožu 5” koja nikada nije prikazana,

Naime, Milan je trebalo da igra Srecka Sojica u Tijesnoj kozi 5, ali je dao prijedlog da se lik Dimitrija Pantica, koga su inace glumili Nikola Simic i Petar kralj, direktno ukloni iz serije..

-Izdao sam taj prijedlog, za koji mislim da ce biti usvojen, to jest da se lik Pantica izbrise. Sve do sad su ga igrali Nikola Simic i Pera kralj, koji vise nisu medju nama..Imaju pravo da smisle neki novi lik koji ima slicne karakteristike Pantica, istakao je Gutovic za Kurir.rs prije nego je planiran pocetak novog snimanja…

Preporučujemo