Do prije pola godine osim u Hrvatskoj, malo ko je i znao ko je Hana Huljić, a sada je non- stop u medijima. Ona je inače kćerka najmoćnijeg čovjeka na hrvatskoj estradi Točija Huljića, te je u posljednje vrijeme dospjela u javnost kada se saznalo da je zbog nje pukla veza između pjevačice Danijele Martinović i pjevača petra Graše koja je trajala više od 20 godina. Mnogi su osuđivali ovaj novi par, posebno jer Hana poznaje Danijelu otkako se rodila, te je sa Huljićima Danijela dugo bila i kućni prijatelj. Ipak, Petar i Hana se nisu obazirali na komentare, pa kada se saznalo da je Hana u drugom stanju, veoma brzo nakon toga e desilo i vjenčanje koje je obavljeno u krugu porodice i najbližih prijatelja

Kako pišu neki mediji u Hrvatsku osoba koja je posebno sretna zbog Hanine trudnoće je sestra Petra graše, Bruna, koja je van sebe od sreće jer joj je brat zasnovao porodicu, a inače Bruna sa svojim suprugom, košarkašem Leom Radoševićem i njihovom kćerkicom Lenom živi u Berlinu.

Hana je za medije otkrila kako se sa Petrovom sestrom Brunom odlično slaže, te da zbog nje do sada nije kupila ništa za svoju bebu koja stiže, jere je Bruna ta koja je kupila sve što joj je potrebno u prvim mjesecima nakon poroda. Otkrila je da je Bruna spremila i dosta stvari koje su pripadale njenoj kćerki Lani, tako da nema potrebe da se kupuju neke nove stvari i ulazi u trošak. Tako je hana pokazala da je u porodicu Grašo primljena raširenih ruku, te da joj svi pružaju veliku ljubav i podršku. Od ranije se zna da ovaj novi par svoju djevojčicu koju očekuju žele da nazovu imenom Alba.

 

Preporučujemo