Jedan od poznatijih pjevača mlađe generacije je Darko Lazić koji se prvi put pojavio na sceni u najpoznatijem muzičkom takmičenju u regiji, Zvezdama Granda. On je iako je pred njim bila blistava karijera sve pokvario svojim turbulentnim načinom života iako je i danas dosta tražen za nastupe.

Darko se na takmičenju zaljubio u Anu Sević i njih dvoje su se i vjenčali ali brak nije trajao dugo. Nsakon razvoda od Ane koja mu je rodila i kćerku Darko se vjerio sa Marinom Gagić sa kojom ima i sina ali je nedavno došlo do kraha i ove njegove veze. Darko je odmah našao Marini zamjenu i sada je u vezi sa Barbarom Bobak i čini se da on ide iz veze u vezu kao muha bez glave.

Darko je nakon svađe sa Marinom navodno odlučio da krene iz početka i preseli u Njemačku gdje namjerava da se bavi ugostiteljstvom a nije siguran da li će nastaviti da nastupa. Puno se pisalo o njemu vezano za razne afere pa su ga čak povezivali i sa nekim kriminalnim klanovima i to je jedan od razloga što je odlučio da se malo odmakne od svega.

 

Iako su novinari odmah saznali da je on Marini našao zamjenu sam pjevač to nije potvrdio sve do sada kada je na svom Instagram profilu objavio zajedničku sliku sa Barbarom. Međutim komentari koje je dobio nisu bili baš pozitivni a neki od njih su glasili:”Kakav si klošar, jadna ona deca pored takvog oca”, “Jadničak, a ona još jadnija. Idi zagrli decu, a ne te kalašture”. Naravno bilo je i onih koji su im uputili komplimente i pohvalili izgled Darkove nove izabranice.

Preporučeno