Jedan od glumaca srpskog filma je i Milan Štrljć, čiji talenat nesumnjivo nasledi njena ćerka Iva. Milan je poznat po tome što u velikoj meri izbegava novinare, a da je baš morao, odgovarao bi na pitanja iz svog profesionalnog života na koja nije želeo da odgovara iz privatnog života, ali je ovoga puta napravio izuzetak.

 

Milan je devedesetih napustio Beograd, u našem veoma turbulentnom kraju, a pre odlaska se razveo od supruge, poznate balerine Slavice Štrljić, koja mu je rodila dete Luku i Evu, u Hrvatskoj, gde živi, ​​upoznaje svoju novu supruga Daša, a on ima sina Frana. Zbog ovakve porodične situacije, on i njegova ćerka Eva već dugi niz godina nisu u dobrim odnosima, barem prema pisanju medija, iako je Eva demantovala takve navode, ali se sada Milan oglasio o istom pitanju. Rekao je da je to što se dogodilo sudbina i da je tako moralo biti.

 

On se vratio u Hrvatsku čim je izbio rat i zato nije bio uz Ivu niti joj je bio velika podrška kada je birala čime će se baviti. Sada njih dvoje žive u dvije različite države ali on svakako smatra da Ivi nisu potrebni savjeti jer ona svoj posao radi jako dobro.

Preporučujemo