Pjevačica Suzana Jovanović se nakon udaje za Sašu Popovića posvetila svojoj porodici i tek je prošle godine kada su njena djeca već odrasli ljudi odlučila da oživi svoju karijeru i snimila je album za koji je njen muž iskeširao brdo para.

Suzana i Saša su se upoznali kada je on već bio u svojim četrdesetima a ona je iza sebe imala jedan propali brak u koejm je dobila sina Danijela kojeg je Saša prihvatio kao svog rođenog. Suzana je Danijelovog oca upoznala kada je bila jako mlada i imala je samo 18 godina i zaljubila se do ušiju i vjerovala da će njihova ljubav potrajati zauvijek.

Kada je ostala u drugom stanju oni su se vjenčali ali je brak potrajao samo sedam mjeseci a nakon razvoda muž je pokušavao na svaki mogući način da dobije starateljstvo nad njihovim sinom. Njegovo ime je Rade Zdravković i on je muzičar i svira harmoniku a nakon što nije uspio u svom naumu on je za Suzanu u Danijela postao samo dio neprijatne prošlosti a Danijel je očinsku figuru pronašao u Popoviću pored kojeg je odrastao i sa kojim se oduvijek dobro slagao.

Saša je u nekoliko navrata isticao da sa Suzaninim sinom možda ima i bolji odnos nego sa zajedničkom kćerkom Aleksandrom koja je dosta tvrdoglavija a koliko se njih dvojica slažu pokazuje i činjenica da je Danijel dio Zvezdi Granda i da i poslovno sarađuju. Danijel se nedavno oženio i svi su očekivali da se na vjenčanju pojavi i njegov biološki otac ali to se nije desilo a za sve koje interesuje kako izgleda Rade donosimo njegovu fotku koja se pojavila na društvenim mrežama.

Preporučujemo