Poznate ličnosti tokom karijere i sa prikupljenim iskustvom nauče da sebe predstave u javnosti na način kako to njima odgovara, da bi izbjegli stalne napade medija na sebe, ali i da bi sačuvali svoj privatni život. Poseban je problem kada njihov život utiče i na živote njihovih voljenih, na negativan način, a nekako je to poseban problem za one koji se bave politikom. Poznato je da je Brižit Makron prva dama Francuske, te da je supruga francuskog predsjednika Emanuela Makrona, te je i ona postala meta raznih napada otkako je on na političkoj sceni, te mnogi izražavaju i neke sumnje kada je ona u pitanju.

Mnogim ljudima smeta to što je ona mnogo starija od svoga supruga, mada je on bio taj koji je nju zavodio, a ne ona njega i to u vrijeme dok mu je bila profesorica. Jedan od tračeva koji ju prati je da je ona , prije u mladosti bila muškarac i da je u stvari ona transrodna osoba, koja je uradila neke operacije. Ona je samo poručila da će tužiti sve medije koji budu pisali takve laži o njoj. Ovih dana se na društvenim mrežama pojavila i jedna fotografija prve dame Francuske iz njene rane mladosti, te fotografija pokazuje, koliko neistine ima u nekim medijskim teorijama. Na fotografiji se vidi prelijepa, mlada djevojčica koja će kasnije da preraste u prelijepu ženu, diplomiranu profesoricu francuskog i latinskog jezika, te prvu damu države Francuske.

O Brižit se zna mnogo toga, te da je iz porodice koja se jako dugo bavi poslastičarstvom, te da je bila jedna od prvih u svojoj porodici sa fakultetskom diplomom. Prvi muž joj je bio bankar, te je radio blizu škole u kojoj je ona radila, a dok je Emanuel Makron nekada bio njen učenik, a sada je predsjednik Francuske i njen suprug

Preporučeno