Mora se reći da Anin nestanak i smrt nije prva tragedija porodice Walsh, već na prvi pogled odaje utisak dostojanstva i sreće. Mnoge mračne tajne i tragični događaji odigrali su se i pre 1. januara, kada joj se Ani Valš, rođenoj u Beogradu majci troje dece, izgubio svaki mogući trag. Nestanak Ane Volš, Beograđanke i majke troje male dece od 2, 4 i 6 godina, pokrenuo je lanac događaja koji je danas okončan sa njenim suprugom Brajanom Volšom. krivično gonjenje njenog ubistva.

Medijska istraživanja o njoj i njenoj porodici otkrila su mnoge mračne tajne, od kojih se neke odnose na Brianovu majku, Dianu Walsh, misterioznu i utjecajnu ličnost. Vjenčali su se 11. decembra 1971. godine, a mladoženja je bio Brianov otac, Thomas M. Walsh III. Dok su Dajana i Tomas živeli sa porodicom, dogodila se velika tragedija kada je Dajanin rođeni brat poginuo u nesreći 1975. godine.

 

 

„Snaja i ja se nismo najbolje slagale, to su kulturološke razlike“, izjavila je američkim medijima Diana Volš. Izjava je štura i kratka, ali nije baš ni potpuna istina. Diana Volš ima dosta sličnosti sa Anom, čije je devojačko prezime Ljubičić. Naime, Brajanova majka je migrantkinja u SAD, poreklom je Iranka rođena u Teheranu kao Dariana Zarintaš 1943 godine. Dariana ili amerikanizovana Diana Zarintaš upoznaje mladog i perspektivnog doktora iz dobre porodice iz Bostona i ljubav je planula.

Oglasi - Advertisement