Uopšteno govoreći, naše poznate pjevačice i poznate ličnosti rijetko u javnosti izlaze bez šminke. Nije iznenađenje, s obzirom na to da njihov posao zahtijeva promjenu frizure ili šminke s vremena na vrijeme, a obično eksperimentišu s tim stvarima. Malo pjevačica dozvoljava da se njeno lice vidi bez šminke u javnosti, ali ima onih kojima to nije problem dozvoliti i žele se tako predstaviti.

Jedno od najčešćih mjesta gdje možemo vidjeti njihovu šminku i filtere koji se često koriste među poznatim ličnostima je aerodrom. Sada imamo fotografiju za vas sa 3 poznata pjevača koje svi zajedno poznajemo. Reč je o Lepoji Breni, Ani Bekuti i Seki Aleksić, koje su uslikane nasmejane, ali bez šminke na licima. Ipak, sva trojica su ostvarila sjajne muzičke karijere i bezbroj pjesama koje je zadovoljstvo čuti u svim prilikama.

 

Činjenica je da je ovdje Seka najmlađa na fotografiji, ali se savršeno uklopila uz svoje starije koleginice. Njih tri su imale prilike da, zahvaljujući svojim uspješnim karijerama, proputuju dosta po svijetu i da nastupaju za razne ljude pa su upravo zato i uhvaćene na aerodromu dok su neke od njih odlazile, a neke dolazile nazad u svoju državu.

Preporučujemo