Sa pojavom društvenih mreža ljudi na razne načine stupaju u kontakt jedni sa drugima i ima i onih koji traže savjete od potpunih neznanaca a pored toga postoje i stranice a kojima se dijele razni trikovi i savjeti ali i ispovijesti. Danas se prisjećamo jedne koja se pojavila prije dvije godine a u kojoj je mlada djevojka iz Srbije napisala šta joj se desilo.

Ona je rekal da ima samo 19 godina ali da je već udata za momka kojeg voli a koji radi u Njemačkoj. Dok je on tamo ona u Srbiji živi sa njegovim roditeljima kojima baš i nije drago što im se sin tako mlad oženio. Ni njenim roditeljima nije bilo pravo ali je ova mlada žena ostala u drugom stanju i njih dvoje su se vjenčali.

Kada je trebala da ode u posjetu ginekologu u trećem mjesecu trudnoće njena svekrva je išla sa njom. Ovo je bila njena prva posjeta ginekologu ikad, i nije joj nimalo bilo prijatno a pošto je htjela da bude sigurna da je u pravim rukama otišle su u privatnu ordinaciju. Međutim ona kaže da je pregled bio jako grub i da je nakon njega sve boljelo. Kada su se vratile kući odmah je otišla u kupatilo i primjetila da je počela da krvari i toliko se uspaničila da je odmah sama potrčala nazad kod doktora.

Ona je zadihana utrčala u njegovu ordinaciju koju je napustila samo pola sata prije i rekla mu da krvari a on se na to samo nasmijao i rekao da je dolazila bez potrebe te da je mogla pitati i svoju svekrvu o čemu se radi jer je ona medicinska sestra i zna da je krvarenje normalna stvar.

Preporučeno