Koncertom na Tašu Zorica Brunclik obilježit će 67. rođendan i 50 godina uspješne karijere. Tako je ona korak po korak, od velikog siromaštva se vinula u sam vrh estrade a tu ima namjeru još dugo da ostane, a nedavno je malo pričala i o intimnim odnosima. Za sebe kaže da je u mnogim stvarima kao đak prvak, te da često zna da na isto mjesto lupa glavom o zid, ali kada je o muzici riječ, ali i ljubavi, kaže da joj tu nema premca. Zna se da je ona već dugo u braku sa virtuozom na harmonici Miroljubom Aranđelovićem Kemišem sa kojim je stvorila život iz bajke, a kako kaže, sada kada su nasljednike Zlatu, Mariju, Miljanu i sina Đorđa izveli na pravi put, tek sada proživljavaju svoje prve godine zabavljanja, te su nerazdvojni:

” Ponosno ističem da imam tri godine staža po kafanama i 47 na estradi. U odnosu na sve ono što mi je Bog dao, bilo bi potpuno mazohistički da se osvrćem na loše. Sumiranje ne praktikujem, ne volim, niti imam praznog hoda za to. Miroljub i ja smo stalno uposleni, mladi smo duhom. Negativnu energiju nastojim da izbjegnem kad god mogu. Čak i kada me neko od familije pozove, kurtoazno pitam je li zdrav, jeste. Ne trpim analize bolesti. Ajde da pričamo nešto lijepo. Suviše je kratak ovaj život. Dok sam se okrenula, punim 67.”– Dodala je i kako je sitnice čine sretnom, a to je zato jer je sada u tim godinama, te da više sebi ne postavlja neke velike ciljeve i da se posvetila najviše porodici, prijateljima, a najviše svome mužu.

Zorica je iskreno otkrila i koja joj je najveća želja, te je rekla: ” Imala sam želju da upoznam patrijarha Pavla, ali on je preminuo. Da imam kuću sa stepenicama kao u filmovima na dvije strane sa velikim holom, sad me to ne interesuje, treba brisati prašinu. Također mi je san bio da imam „mercedes“ kabriolet. Htio je muž da mi ga kupi, ali baš u tom periodu moja mama je umrla, dugo se nisam od toga oporavila i nisam vozila. Sada imam samo želju da se ujutru probudim, zahvalim Bogu na tome i da me ništa ne boli. Imam i želju da ovaj rođendan proslavim kako dolikuje – na sceni, da sve bude u redu i prepuno emocija.”

Preporučujemo