Nije nikakva tajna da mnogi pjevači na našoj estradi, posebno oni sa folk scene imamju djecu iz nekih svojih vanbračnih veza, pa je tako poznat slučaj pjevača Miroslava Ilića, koji je zbog priznanja očinstva završio i na sudu, a tu su još i poznati slučajevi sa pjevačima Draganom Kojićem Kebom koji nikada nije želio da se vidi sa svojom vanbračnom kćerkom, a tu je i Marinko Rokvić koji je priznao svoga vanbračnog sina i koji je sa njim sve do svoje smrti bio u dobrim odnosima. pisalo se ranije i da Mile Kitić ima vanbračnog sina, a to se počelo opet spominjati u posljednje vrijeme. Navodno Miletov nasljednik živi u Njemačkoj sa svojom majkom, a da li u svemu tome ima istine, za medije je ove stvari rekao sam pjevač:

” Skoro je izašlo kao šokirana javnost Mile Kitić ima još jednu kćerku. Pa ja imam kćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina . Pišu da živi u Njemačkoj, a ona živi u Beogradu. U kontaktu smo, Elena se isto sa njom druži baš su nedavno bile na Zlatiboru. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je završio fakultet, sve je to na svom mjestu. Ja često pitam jel treba nešto i pomažem koliko mogu”

Kitić je pokušao da objasni i ove nove priče o vanbračnom sinu, te je rekao da je sve to samo priča i da nema veze sa istinom. Kako kaže, njega je po Njemačkoj jurila neka lujka te je on za nju rekao da je psihopata pa ga je ona tužila, te su išli na sud, a Mile je morao da plati sudske troškove jer je saznao da se ne smije za nekoga tek tako govoriti da je psihopata. Kako kaže, to je bilo davno  ada od tog vanbračnog sina nema ništa, i da može da priča ko šta hoće, jer da on ima sina, on bi ga i priznao, naravno, ako je njegov.

 

Preporučujemo