Vjerujem da je san mnogih ljudi živjeti pored mora uz more, pa nam, gledajući scene u nekim serijama i filmovima, misli lutaju, zamišljajući da smo tu negdje, uživamo u životu, dok smo daleko od gužve, saobraćaja i Sve što remeti naše živote prati život u gradu. Ali možda će vas nakon ove priče koju donosimo natjerati da se predomislite, a ako želite da saznate o čemu se radi, ostanite s nama do kraja.

Žena je odlučila sa svima podijeliti svoju priču i iskustvo, pa su strani mediji prenijeli sljedeće: Maštala sam o bijeloj kući skrivenoj u hladu starog drveta, uz rub puste plaže. Put od starih dasaka vodi direktno preko pijeska do mora. Talasi prave svoje zvukove, dok galebovi kruže nebom. Uz kuću su dva stara solana i drveni stol. Suprug i ja smo popili kafu i dobro se proveli. More je toplo i

 

 

“Prvih 30 godina svog života sam provela pored Baltičkog mora. Izdaleka je more bilo impresivno, ali kada priđeš shvatiš da je stvarno prljavo i veoma hladno. Željela sam da živim pored mora gdje možeš da se kupaš kad poželiš. Kada sam dobila priliku, preselila sam se u toplije krajeve. Odabrala sam mali grad i nadala se životu u raju, u kući iz snova.”

Oglasi - Advertisement