Hrvatska pop diva Nina Badridge godinama zabavlja publiku i oduševljava sve, prije svega svojim damskim ponašanjem, ali i stilom. Nina Badrić je oduvek bila svoja, uvek elegantno i lepo obučena u javnosti. U njenoj karijeri i na javnoj sceni nije bilo nijednog skandala ili drame, što je svakako za svaku pohvalu.

 

Jesen se brzo bliži, a mnoge poznate ličnosti i nepoznate osobe odlučile su da rade za sebe i promene barem jednu stvar, deo vašeg imidža. Nina Badridge odlučila je promijeniti frizuru i učinila je nešto što inače ne radite za jesen Ipak, djevojke i žene iz ovog perioda uglavnom su se opredjeljivale za tamne boje u svemu, uključujući i kosu. Nina je ipak odlučila da uzvrati i ofarbala je kosu u svijetlu, a brojni fanovi i pratioci bili su oduševljeni idejom i ishodom ideje, te kako se Nina odvažila na ovaj korak.

 

Ona je na svom instagram profilu podijelila fotografiju nakon ove transformacije i svi su pisali samo lijepe riječi za hrvatsku divu u komentarima. Ona je uvijek njegovana i uvijek je nastojala da sačuva i da ističe svoju prirodnu ljepotu.

Preporučujemo