Gotovo svi pričaju o Anđeli Đuričić, koja je definitivno izgubila kompas. Jednostavno je upala u Zvezdanovu zamku, a mnogi su na početku veze mislili da će ih Zvezdan osvojiti, međutim, kada ju je odveo u raj, pokazao joj je svoj pakao. Anjela je sada očajna, pre tri dana je pretila da će sebi preseći vene, sada u svlačionici preti većim delovima, a Zvezdanu definitivno nije lako. Podsetili smo je da je sve počelo u petak kada ju je slavna ličnost otkačila, uselila kod Aleksa i pred svima joj priznala da je od početka zaljubljen u nju, a ne u Aleksa, Aleks je samo on. S druge strane, postalo je još gore kada je čula da su je roditelji videli kako se seksa sa Zvezdanom i da je više neće videti.

 

“Trebaš mi jako. Ja bih sebi grkljan prerezala koliko mi je stalo do tebe”- plakala je Anđela. “Ti radiš meni ono što si radila Mateji” – rekao je Zvezdan. “On tebi nije crno ispod nokta, ti si meni sve. Ja se borim za tebe, vidiš da je Neca hteo da nas razdvoji” – dodala je Anđela.

 

Zvezdanu nikako nije bilo dobro kada je čuo pretnje da će da naudi sebi zbog njega, te joj je odmah zapretio:”Kunem ti se u moju ćerku Saru, ako još jednom budeš rekla da ćeš to uraditi, sa mnom nikada više nećeš govoriti! “- urlao je Zvezdan. “Izvini, molim te, evo neću više…” – govorila je ucveljeno Anđela. Verujete li joj vi?

Oglasi - Advertisement