Najpoznatije muzičko takmičenje u regiji su Zvezde Granda koje se prikazuju već 16 godina i kroz koje je prošao veliki broj takmičara od kojih je samo nekolicina uspjela da napravi muzičku karijeru dok su ostali pali u zaborav i danas se bave drugim profesijama.

U sezoni koja je upravo završila jedan od velikih favorita je bio Isak Šabanović koji je nakon svog prvog nastupa postao miljenik publike. On je rođen u Crnoj Gori a kako je sam reako u intervjuu koji je dao za Mondo, u Srbiju se vraća početkom septembra mjeseca. On je rekao da njegov uspjeh nije došao preko noći i da je dugo vremena radio na njemu.

Na početku kada je postao popularan bilo mu je malo čudno ali se brzo privikao. Njegov život se promijenio u potpunosti, bio je u prilici da upozna mnogo poznatih pjevača i pjevačica koje je prije mogao da gleda jedino na televiziji. Isak ljeto provodi sa svojom porodicom ui Bijelom Polju a nakon toga se vraća u Beograd.

On kroz šalu kaže da je jedini crnogorac koji se nije snašao u Beogradu ali da će od jeseni ozbiljno da se posveti svom poslu i da traži i stan u Beogradu. Navikao je da živi prilično usporenim životom kakav je u njegovom rodnom gradu i nada se da će uspjeti da se navikne na brzi ritam velegrada. Isak ima velike planove kada je u pitanju njegova muzička karijera a najvjerovatnije će sarađivati sa Grand produkcijom koja i inače sa svim takmičarima pravi ugovore.

Preporučeno