Od kada postoje internet i društvene mreže u prilici smo da saznamo za mnoge situacije i događaje koje korisnici dijele na svojim proifilima a tako se saznalo i za slučaj koji vam danas donosimo. Svoje iskustvo je na fejsbuku podijelila Jana Bakalova iz Rusije koja je ispričala kako se u roku od sedam dana posvađala sa svojim roditeljima na mrtvo ime ali da su nakon svega nikad bliskiji i imaju sada jako solidan odnos.

Jana ima 22 godine i jako strogog oca koji joj je cijeli život skoro sve zabranjivao i držao je pod stalkenim zvonom. Ona je odlučila da se prijavi kao volonterka u jednom prihvatilištu za nezbrinutu djecu koe e se nalazi u Sankt Petersburgu ali svom ocu to nije smjela da kaže jer se bojala da će joj zabraniti.

Zbog pandemije korona virusa su svi pod stresom a kako je napisala Jana, mladi su pod posebnim pritiskom jer ne mogu da se druže i izlaze i ona je zbog svega popustila u učenju. Roditelji su primjetili da se nešto čudno sa njom dešava i mislili su da ima neki porok da se drogira ili još gore da prodaje svoje tijelo za novac.

Oni su također primjetili i da se Jana utorkom drugačije oblači kada krene na predavanja i otac je posumnjao kako ih laže i odlučio je da je ptrati. Njemu je njeno školovanje bilo svetinja i kao malu je znao i istući ako bi imala samo jednu grešku na testu i zato mu nije ni smjela reći za volontiranje. Ostatak pročitajte

Preporučeno