O ubistvu mlade pevačice Jelene Marjanović se javno govori i piše u medijima više od šest godina od kada je njeno telo pronađeno na nasipu u Borči. Njen suprug Zoran nedavno je osuđen za ubistvo, a iako je to i dalje nezakonito zbog njegovog prava na žalbu, njena smrt ostaje obavijena velom misterije.

Na osnovu nekih posrednih dokaza i svjedočenja. Jelena je imala samo 33 godine kada je ubijena i bila je na vrhuncu svoje karijere. Prvi album objavila je sa 13 godina, a tada su mnogi mislili da bi mogla biti nasljednica Cece Ražnatović zbog veoma sličnog glasa. 2009 Zvezde Granda, najpopularnije muzičko takmičenje u regionu. Zatim je otpevala pesmu Kad bi znoe kako mi mi Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, koji je tada bio član žirija.

 

Iako mnogi misle da je ona svoju karijeru započela pojavljivanjem u Zvezdama Granda to nije istina jer je ona profesionalno počela da se bavi pjevanjem mnoog ranije. Pojavila se i u emisji kod Minimaksa a izdala je i jedan CD. Kao gošća u ovoj emisiji se pojavila obučena sva u bijelo i tada su njenu pojavu ali i glas mnogi zapamtili.

Preporučujemo