Prije nekoliko dana je sve obožavaoce pjevačice narodne muzike Vesne Zmijanac zabrinula vijest o njenom zdravstvenom stanju i ona je podvrgnuta operaciji ugradnje bajpasa i na sreću prema riječima njene kćerke Nikolije osjeća se dobro.

Vesna je na vrhuncu svoje popularnosti bila u osamdesetim godinama kada je svaka pjesma koju je izbacila bila veliki hit a smatrana je i jednom od najljepših i najzgodnijih pjevačica na muzičkoj sceni. Kada je u pitanju njnen privatni život ona se prvo udala za Kemiša koji jje već decenijama u braku sa njenom kolegicom Zoricom Brunclik ali je njihova ljubav potrajala jako kratko i razveli su se nakon tri godine.

Ona je nakon Kemiša ponovo uplovila u brak sa Vladom Jovanovićem koji je u to vrijeme bio šef marketinga na Radio televiziji Srbije a zahvaljujući ljubavi koju je osjećao prema njoj ali i poštovanju prema njenom talentu on je donio doluku koja  je bila presedan na državnoj televiziji i njena pjesma i spot su pušteni u informativnoj emisiji Dnevnik.

Njih dvoje su u braku dobili kćerku Nikoliju koja je Vesni i jedino dijete a nakon što su se razveli Vlada se ponovo oženio  dobio je sina Luku i kćerku Teodoru. Nikolija je jednom prilikom rekla da joj dok je odrasatala nije ništa materijalno nedostajalo ali je imala razvedene roditelje i to joj je smetalo i željela je da njeni roditelji ponovo budu zajedno. Nikolija je i sa svojim ocem jako bliska i njeni roditelji su bili izuzetno pnosni nakon  što je ona završila fakultet u Atini.

Oglasi - Advertisement