Jelena Karleuša je poznata kao pevačica koja govori šta misli, svidelo se to nekome ili ne. Poznata je po svađama sa mnogim poznatim ličnostima i kritiziranju vlasti za koju smatra da je nesposobna. Prije nekoliko mjeseci iznenadila je sve kada je na svom Instagram profilu objavila da je pred razvodom nakon 14 godina braka sa slavnim fudbalerom Duškom Tošićem.

 

Već mjesecima se svađaju oko njenog bračnog statusa. Razlozi raskida i potencijalno pomirenje sa Duškom Tošićem bili su jedna od glavnih tema u medijima, a dok još nije razjasnila temu, muzička zvijezda je otkrila da želi da ispuni svoju ulogu majke. opet. Ipak, pevačica je nedavno malo zadirkivala svoje pratioce u vezi sa bebama kao odgovor na komentare Ele Dvornik da je sanjala da pevačica ima bebu.

„Sanjala sam sinoć da Jelena Karleuša ima carski rez i ja je moram držat za ruku kao moralna podrška. I pobjegla sam čim su je počeli rezat. Sorry Jelena. Imam traume od svojih al’ beba je bila preslatka, čestitam“, napisala je Ela, na šta je Jelena odgovorila: „Sigurna sam da u stvarnosti ne bi pobegla draga. Sviđa mi se svakako tvoj san, baš bih volela još jednu bebu!!! Posle izlaska albuma, naravno“, uzvratila je pevačica.

Pevačica je poznata po svojim humanim delima, ali kao neko ko je vegeterijac i borac za ljudska prava. Tako je i tada uslikana nedavno u veterinarskoj stanici gde pokušava da pomogne u zdravlju jedne mace.

Preporučujemo