Poznato je da pjevačica jelena Karleuša posljednjih nekoliko dana boravi sa svojim kćerkama u Turskoj, na odmoru te da je tamo pobjegla od medija i javnosti nakon što je objavila da se nakon 14 godina braka razvodi od Duška Tošića, te je nakon toga rekla da na tu temu više neće davati izjave. Ipak, ona u Turskoj nije smanjila svoje aktivnosti kada su njene objave na društvenim mrežama u pitanju, a jedna njena fotografija je podigla dosta prašine na kojoj  pozira u badiću na leopardov uzorak, koji jedva prekriva njene bujne grudi. Ona je prije nekog vremena izjavila kako ona nema klasični godišnji, već da ide na odmor kada osjeti potrebu:

“Idemo na razne destinacije tijekom cijele godine i ne postoji period koji bih mogla izdvojiti za odmaranje. Takvim se poslom bavim da nemam određeni godišnji odmor. Radim kad hoću, odmaram se kad hoću. Trenutno sam u fazi finalnog rada na albumu i mučim se zajedno s producentom i timom da konačno ugleda svjetlo dana. Svakako ćemo ovog ljeta skoknuti do Turske i Italije”, izjavila je. Očito je da Jelena gdje god da se pojavi da mami uzdahe, pa joj nije mogao odoljeti ni menadžer vile u kojoj Jelena boravi sa kćerkama, a ona je njihovu zajedničku sliku odmah objavila na Instagramu.

Opisala je kako joj taj muškarac govori da je anđeo, da je posebna te da ima dobro srce, kao i druge laži koje inače govori bogatim Ruskinjama. Otkrila je Jelena kako joj taj muškarac stalno donosi nešto da jede, tako da ne može ni da pliva već pluta po cijeli dan. Nedugo zatim, objavila je novu objavu na kojoj se usporedila s Teslom: “Ja sam superhibrid, zovite me JK Tesla, ja pretvaram tuđu mržnju u raketno gorivo! Inovator. Transformator. Transformes. Energetski motor vrijedan NASA-e. Električni je zastario. Treba me patentirati, zaštititi i izvoziti kao genijalni srpski proizvod”, napisala je.

Preporučujemo