U nastavku današnjeg članka razgovarat ćemo o dobro poznatoj temi vezanoj za vjenčanja. Ipak, svadbe na našim prostorima su donekle veoma smešne i simpatične, ali ima dosta primera i sasvim suprotnog, pa kada neko odluči da se šali sa mladencima, Srbija je svakako vodeća zemlja po tom pitanju, jer oni Postoji mogućnost ispraćaja mladenaca kada dobiju čajnik ili šporet na poklon.

Jednostavno rečeno, ako se neko unervozi kada je malo previše popio, to je vaš problem. Sljedeće priče, koje su nam prenijete iz Turske, pokazuju da sumnjive situacije nisu ograničene samo na ova područja. Ipak, od ranije znamo da mladenci imaju običaj da režu tortu, dobiju komad pre ostalih gostiju, a posle toga trljaju nos. Ali mladić je to shvatio ozbiljno i ošamario svoju buduću ženu tako snažno da ju je ona ljubila po podu.

 

Naknadno u samom snimku se jasno vidi, kako su joj davali obloge, a on se ponašao kao da se ništa nije desilo. Mnogi kad su videli snimak su joj poželeli sreću u braku koja će joj itekako trebati, jer nakon ovakvog šamara pred gostima, sigurno joj neće cvetati ruže u braku sa njim. Pogledajte i sami i pišite nam vaša mišljenja na osvnovu ovoga vide. 

Preporučujemo