Sigurni smo da su do sada apsolutno svi čuli za Kaleta, gospodara vremena, dobrog čoveka i dobrog duha u Beogradu, poslednjih 10 godina naručuje autobuse i tramvaje i usrećuje putnike, ponekad i malo zamoran. Ipak, ako ga još niste upoznali, on svoje avanture u autobusima i tramvajima objavljuje na YouTubeu, uvijek nasmijan i pravi selfije sa slušalicama. Sam Beograd mora da bude grad od više miliona dolara, tako da su autobusi i tramvaji definitivno najjeftiniji vid prevoza i svaka linija je apsolutno puna tako da uvek možete sresti nešto sjajno ili veoma tužno ovde.

Sve smo do sada mogli vidjeti, postoji čak i Facebook stranica posvećena neobičnim scenama u autobusima i tramvajima, a tu smo mogli vidjeti sve u posljednjih nekoliko godina. Od prijedloga putnika, do svađa, smijeha i tuče među samim putnicima. Nikada ne znate koga ćete sresti u autobusu, tako da će vam se uvijek dogoditi nešto neobično.Tako se sada pojavio snimak i neodgovorne bake sa linije 88 koja ima crvenu kosu, a do nje je sedeo njen unuk, koji je celo vreme plakao.Razlog tome je taj, što ga je ona celo vreme terala da pije vodu, dok oni nije hteo ili jednostavno nije mogao da pije više.

“Linija 88, mislim da ovaj snimak svi treba da vide i da se ova žena pronađe i kazni kako treba. Svi iz autobusa su se drali na nju, a ona ni na koga nije obratila pažnju” – glasila je poruka osobe koja je zahtevala da se snimak anonimno objavi.

Preporučujemo