Jedan od poznatijih pjevača mlađe generacije je Darko Lazić koji je počeo da gradi uspješnu karijeru nakon što je pobijedio u najpoznatijem muzičkom takmičenju u regionu,Zvezdama Granda. Međutim zbog svog turbulentnog načina života i skandala koje pravi stalno, u medijima se o njegovim pjesmama ne piše uopšte a Darko se stalno spominje po nekim ispadima koje pravi.

Poznato je da je on prije tri godine doživio tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu i oporavak je trajao jako dugo. On se zbog nekretanja i jako udebljao i onda je odlučio da ode na operaciju smanjenja želuca i rigoroznu dijetu da bi smršao u čemu je i uspio. I njegov otac je imao isti problem i također je želio da ga riješi na način a koji je to uradio njegov sin ali je prilikom operacije došlo do komplikacija i Darkov otac je preminuo.

To je za cijelu porodicu bio veliki šok, a Darko se nakon njegove smrti počeo ponašati još neodgovornije i problematično pa ga je i njegova vjerenica Marina sa kojom ima i sina napustila i vratila se kod svojih roditelja. Darko je u posljednje vrijeme stalno u nekim problemima a povezuju ga i sa jednim od pripadnika kriminalnog klana Velje Nevolje   od koga je kupio auto sa lažnim dokumentima.

Sada je stigla vijest da je u selu Brestači gdje živi porodica Lazić oskrnavljen grob Darkovog oca. Zgroženi mještani su na groblju zatekli jeziv prizor. Grob Darkovog oca je spaljen, odnosno okvir sa vještačkom travom i donji dio krsta a vjenci koji su na grobu još od sahrane u decembru, nisu izgorili. Sada se utvrđuje da li je do požara došlo slučajno ili je podmetnut.

Preporučeno