Poznati glumac Saša Joksimović, inače brat još poznatijeg pjevača, kompozitora, Željke Joksimovića se još jednom javno požalio ne problem sa kojim se susreo njegov sin koji je već po treći puta pretrpio vršnjačko nasilje od strane djece koja su ga prvo pretukla, a nakon toga i polila vodom. Glumac je progovorio za neke medije u Srbiji, te je rekao neke stvari o agoniji kroz koju prolazi, o roditeljima nasilne djece koji ne žele da reaguju, kao i o stanju svoga sina koji je žrtva maltretiranja:

” Moj sin ima 13 godina, preživio je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. U pitanju su maloljetnici koji maltretiraju svu djecu koja dolaze u taj park. Ovoga puta, oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom”– rekao je Joksimović te je otkrio i na koje se sve načine borio sa ovim problemom koji traje već neko vrijeme, te je objasnio da se tu radi o djeci koja vrše teror okolo, i koja sa sobom nose palice, boksere, a da njihovi roditelji uopšte nemaju reakciju na te njihove radnje. Rekao je kako neće dozvoliti da njegov sim postane istraumatiziran, te da se ova vrsta nasilja njegovom sinu dešava već treći puta i da su mu ovoga puta uzeli i novac:

” E, ovako, pošto su već treći put napali mog sina i uzeli mu pare, je**ću vam mamicu u pi**u kad vas budem video u Čuburcu! Znači, je**aću vam mamicu u pi**u!” – bijesno je poručio Saša Joksimović ranije putem snimka koji je postavio na društvene mreže.

 

Preporučujemo