Marike Ike Kenard iz Južnoafričke Republike završila je u jednoj bolnici u Srbiji, a o onome što je tamo doživela progovorila je u videu na svom TikTok profilu, gde redovno deli sa pratiocima kako provodi vreme u Srbiji.

 

“Za druge ljude ovo nije ništa posebno, ali za mene je ovo mesto magično. Ovo je javna bolnica, izgleda normalno, čisto, sve je lepo. Javna je i ne moraš ništa da platiš! Ova zemlja je sjajna!”, pričala je ona oduševljeno u videu ne skidajući osmeh sa lica dok je pokazivala okolne ordinacije, hodnik i čekaonicu.

Video pogledajte Južnoafrikanac posetio javnu bolnicu u Srbiji #srbija #serbia #serbia🇷🇸 i love this country (tiktok.com)

U jednom od komentara Kenard je dodala i da su je “celu noć tretirali kao princezu” i da ju je medicinsko osoblje čak i ušuškalo u krevetu, a koliko su ovakvi utisci iznenadili Srbe najbolje pokazuju komentari i činjenica da se video ove Afrikanke brzo proširio i na ostale društvene mreže.

“Prvo, dobro došla u Srbiju, a drugo – dopada mi se tvoja energija”, “Tvoja reakcija je baš interesantna”, “Sigurno si sarkastična”, “Bojim se i da pitam kakva je situacija u Južnoj Africi kad kažeš da je ovde čisto i uredno”, “Zašto ne umemo da j**eno cenimo to gde smo rođeni jer neko negde može samo da sanja ovo..”, “Jel ti nas malo za***avaš, a?”, komentarisali su najviše ljudi sa naših prostora.

Preporučujemo