Glumac Nenad Jezdić briljira u seriji “Koreni”, gde igra slugu Tola Dačića koji ume da prevari svoju ženu. Naravno, ovo je samo lik i sve je drugačije u stvarnom životu. Ali ono što ga zaista pokreće je njegova porodica, supruga i četvero djece koja žive na selu. Međutim, njegova supruga Sara Jezdić ne voli da se eksponira u javnosti, a Nenad je otkrio zašto.

“Kada sam rekao “da”, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: “Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano”. Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim” – objasnio je Nenad Jezdić u jednom intervjuu.

 

“Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života” – ispričao je Nenad Jezdić jednom prilikom.

 

“Kad smo moja supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjire… ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo mi to sve želeli i da smo verovali u to. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg. Ljudi su užasno postali skloni samo uživanju. Posebno mladi ljudi. To je ono što kaže – lezi lebe da te jedem. Ne može. Ne ide, ne biva. Mora se raditi i stvarati” – ispričao je Nenad Jezdić u jednom intervjuu.

Oglasi - Advertisement