Jelena Karleuša jedna je od najpopularnijih pevačica u regionu, a iako godinama nije snimila nijednu novu pesmu, mediji je svakodnevno prate, uglavnom zbog skandala koje je izazvala. Jelena je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde bezrezervno iznosi svoje mišljenje i ima svoje mišljenje kada je bilo šta u pitanju. Zbog toga se često upušta u medijske bitke sa drugim poznatim ličnostima, tuku koju je vodila sa Cecom Ražnatović koja je do sada nekoliko puta završavala na sudu.

Jelena je bila duboko vezana za svoju porodicu, a smrt njene majke Divne ju je uništila. Divna je poznata novinarka i zahvaljujući svom radu upoznala je mnoge estradne zvijezde i sprijateljila se sa mnogima od njih. Jedan od njih bio je i pevač Jašar Ahmedovski, a Divna i Jelena, koja je tada bila tinejdžerka, imale su veoma težak život tokom inflacije. Divna je devedesetih godina prošlog veka bila radijska voditeljka sa platom od samo dve marke, jedva preživljavajući kao većina tadašnjih građana Srbije.

 

Jašar je gostujući u jednoj emisiji ispričao kkao je Jelena tada jako lijepo svirala i pjevala i on joj je umjesto da joj kupi čokoladu  dao nešto para.Nakon toga se oglasila i Jelena na Instagramu i otkrila da je od Jašara tada dobila 500 maraka  i nazvala ga je kraljem. Ona je tada imala deset godina i pred Jašarom je odsvirala pjesmu Jagnje moje malo a on joj je dao novac i Jelena to smatra svojim prvim honorarom.

Preporučujemo