Kejt Midlton (40) morala je da se odrekne nekih stvari i navika kada se udala za princa Vilijama (40), a ona je odlučila da poštuje kodeks kraljevske porodice. Njoj je kao članici porodice i vojvotkinji zabranjeno da jede krompir, rižu, tjesteninu za večeru, a pored toga tu je i čitav niz drugih pravila. Kejt ne smije da izlazi na izbore ni da glasa jer se od cijele porodice očekuje politička nepristranost: ‘Prema konvenciji, Kraljica ne glasa niti se kandiduje na izborima, međutim, Njeno Veličanstvo ima važne ceremonijalne i formalne uloge u odnosu na vladu Ujedinjenog Kraljevstva’, glasi pravilo kojeg se drži i Elizabetina porodica.

Fanovi najviše mrze pravilo da članovi kraljevske porodice ne smije da prave selfije, jer tako fanovi ne mogu da naprave svoje uspomene sa Kejt, a to je pravilo potvrdila i Megan Markl, koja je rekla kako članovi kraljevske porodice ne smiju da imaju svoje profile na Instagramu. Isto tako svi fanovi mogu da zaborave i na autogram od Kejt, iz straha da neko kojim slučajem ne falsifikuje potpis člana kraljevske porodice i tako načini prevaru. Kejt nema slobodu ni kada je oblačenje u pitanju, i mada Kejt mnogi nazivaju modnom ikonom, pravila nalažu da ona mora da bude odjevena skromno, primjereno i pametno u skladu sa službenim obavezama.

Kako su neki mediji naveli, Kejt mora da nosi pantalone i suknje koje su do koljena a na noktima ne smije da ima lak koji je tamne boje. Zabranjeno joj je i da nosi krzno da bi se izbjegle kontroverze. Na putu sa sobom mora da ima uvijek i crninu u slučaju da neko iznenada umre i da mora da ide na sahranu, a poznato je i pravilo da dva nasljednika kraljevskog trona ne smiju zajedno da putuju u slučaju da se dogodi nesreća.

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporučujemo