Ana Bekuta je jedna od pevačica starije generacije koja vredno radi na tome da stvari budu čiste za medije i javnost. Ona je godinama zabavljala publiku svojim glasom i ima mnogo pjesama koje je uvijek rado slušala. S obzirom na to da je i dugogodišnji stručni sudija u muzičkom takmičenju Zvezda Granda, više se fokusira na svoj izgled i odevne kombinacije koje bira za svoju novu emisiju.

Nedavno se Ana pohvalila svojom unukom, koja je profesionalna šminkerica koja se šminka i doteruje za svoju baku, Anu, za razne prilike. Često se šminka i Ana je uvek srećna da to otvoreno podeli sa svojim fanovima. Ana je javno podelila fotografiju svog lica, a mnoge je iznenadilo kako izgleda bez šminke.

 

Ana je dobila mnogo pozitivnih komentara jer kada se prisetimo koliko je Ana imala godina, izgledala je zaista dobro. Uvijek je brinula o svom licu baš zato što je morala mnogo šminke da nosi za razna snimanja i emisije, kao i za nastupe i spotove. Ostavili smo vam fotografiju da vidite Anu bez šminke kao prilog.

Oglasi - Advertisement