Konačno je prije nekoliko dana završena i peta sezona rijalitija Zadruga, te je poznato da je pobjednik koji je odnio novčanu nagradu od 50 hiljada eura Dejan Dragojević,  ada je na drugom mjestu njegova bivša supruga sa kojom se i razveo u rijalitiju, Dalila Mujić, koja je za nagradu dobila montažnu kuću. Ona je Dejana prevarila u rijalitiju sa Filipom Carom, sa kojim je ostala sve do finala. Bila je to veoma burna veza prepuna nasilja i seksa, ali izgleda da je i to okončano. Ona je priznala u emisiji kako je raskinula sa Filipom, a nakon tih riječi je zaplakala pred svima.

Sada se oglasila i na društvenim mrežama, te je istakla kako se ne osjeća najbolje, ali je i napisala kako će na kraju iz svega toga da izađe kao pobjednik: ”Emisija koja je, kako kažu, “oborila” sve rekorde gledanosti je za mene bila nešto najstresnije. Proći prvi put nešto je jako teško i isto tako se suočiti sa surovom realnošću kao sa još surovijim svijetom. Nemojte misliti da je ovo kraj, Dalila se ne predaje nikada! Potrebno mi je samo malo vremena da se oporavim od svega i sve će doći na svoje” – napisala je Dalila.

Dodala je da je većinom napuštena od svih, ali da uz sebe ipak ima svoju porodicu i svoje prijatelje, a to je za nju ipak najbitnije, te da je tu naravno i podrška od njenih fanova koja je ogromna i svakodnevna. Još jednom se bila zahvalila svima na svemu, te je za kraj poslala i ovu poruku:” Ovaj pogled i oborenu glavu nikada neću sebi više dozvoliti!”

Preporučujemo